Hlavní navigace

www.pripojse.cz a ASPRA a.s.: zrada archivu vyhledávačů...

19. 11. 2006 14:54 (aktualizováno) Janek Wagner

Tak jsem hledal a a hledal a hledal a ejhle, v archivu Google je stále smazaný text ze stránky http://www.blf­.cz/partner/ou­tplacement.htm:

Business Leaders Forum je v současnosti partnerem projektu „Outplacement pro velké podniky“ (č. 0047). Tento projekt je realizován v rámci programu Iniciativy Společenství Equal, jehož hlavním cílem je přispívat k zajišťování rovného přístupu k zaměstnání prostřednictvím hledání a ověřování inovativních postupů potlačujících diskriminaci a nerovnost při práci a hledání zaměstnání.

Rozvojové partnerství patnácti společností, které se na realizaci projektu podílejí, zastřešuje jako příjemce dotace společnost Dopravní vzdělávací institut, a. s. (DVI, a. s.). – dceřiná společnost Českých drah, a. s.

DVI, a. s., je zodpovědný za řízení a realizaci projektu. Na řízení projektu a jeho koordinaci se spolupodílejí společnosti ASPRA, a. s., a TARA Professionals, o. p. s. Grant je spolufinancován ze 75 % z Evropského sociálního fondu EU a z 25 % ze státního rozpočtu ČR.

Když si to dám dohromady s informací z webu MI ČR:

Dotace převýšující částku odpovídající pravidlu „de minimis“ (max. 100 tis. EUR pro jednoho uchazeče během rozhodného období tří let) je poskytována jako veřejná podpora malých a středních podniků na základě „Programu veřejné podpory malých a středních podniků na podporu projektů pro rozvoj vysokorychlostního přístupu k internetu pro rok 2006“ vyhlášeného dne 25. srpna 2006 a oznámeného v souladu s Nařízením Evropské komise č. 70/2001 o podpoře malého a středního podnikání ve znění Nařízení Evropské komise č. 364/2004 ze dne 25. února 2004. Z takto poskytnuté veřejné podpory budou hrazeny pouze investiční náklady projektů, a to hmotné i nehmotné (míra veřejné podpory vychází z Regionální mapy intenzity veřejné podpory).

Tak mi to nějak hlava nebere…

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).